Cannibal Corpse: singiel z płyty Red Before Black

Formacja Cannibal Corpse umieściła w sieci singiel Code Of The Slashers. Numer pochodzi z najnowszej płyty Red Before Black, która ukaże się 3 listopada via Metal Blade Records.

01. Only One Will Die
02. Red Before Black
03. Code Of The Slashers
04. Shedding My Human Skin
05. Remaimed
06. Firestorm Vengeance
07. Heads Shoveled Off
08. Corpus Delicti
09. Scavenger Consuming Death
10. In The Midst Of Ruin
11. Destroyed Without A Trace
12. Hideous Ichor

Latest posts by Ziemek (see all)

Tagi: , , , , , .