Magenta Harvest: nowy utwór z płyty …And Then Came The Dust

Zespół Magenta Harvest podzielił się nowym utworem The Murderous Breed. Numer pochodzi z najnowszego wydawnictwa …And Then Came The Dust. Płyta ukaże się 1 września nakładem Apostasy Records.

1. Flock of Reckoning
2. The Murderous Breed
3. When Your World Turns to Glass
4. An Abode of Ashes
5. The Search for the Higher Water
6. Signs of Death
7. …and then Came the Dust
8. A Terminal Hymn to Cold
9. The Pane of Eden

Tagi: , , , , , .