Necromancing The Stone: klip do utworu Bleed For The Night

Zespół Necromancing The Stone zaprezentował nowy klip do utworu Bleed For The Night. Kawałek pochodzi z albumu Jewel Of The Vile. Krążek ukazał się dzięki wytwórni Metal Blade Records.

01. Crusher
02. Bleed for the Night
03. The Descent
04. The Siren’s Call
05. Ritualistic Demise
06. The Old One
07. Rotted Reunion
08. Unfinished Business
09. Honor Thy Prophet
10. From Graves to Infamy
11. The Battle of Morningstar

Necromancing The Stone - Jewel Of The Vile

Tagi: , , , , .