Streaming nowego albumu zespołu Curse Of Denial

Curse Of Denial udostępnił w całości do odsłuchu nowy album The 13th Sign. Wydawnictwo ukazało się 3 lutego dzięki wytwórni Redefining Darkness Records.

01. Curse of Jezebel
02. Pawns in Chessde
03. The Aphotic Zone
04. My Final Words to You (Outro)
05. Ophiuchus the Winding Serpent (Intro)
06. Haven for the Dispossessed
07. Premonition
08. Night Terrors
09. Malthusian Nightmare
10. The Tower of Silence
11. The Day That the Sun Failed to Rise
12. The Blessing and the Curse
13. To Bathe or Be In Denial
14. The Forest of Denial

Tagi: , , , , , .