Abythic: streaming albumu Conjuring The Obscure

Abythic opublikował w całości do odsłuchu Conjuring The Obscure. Krążek ukazał się pod skrzydłami wytwórni płytowej Xtreem Music.

1. Eternal Chaos Will Rise
2. Order of the Gash
3. Shrouded in Perpetual Darkness
4. Ruins in a Wasteland of Visions
5. Drifting Among Shadows
6. Coronation By the Burning Winds
7. Shadows of Becoming Might
8. Let the Purge Begin

Źródło: Abythic, Xtreem Music

Tagi: , , , , .