Cannabis Corpse: nowy kawałek z płyty Left Hand Pass

Death metalowcy z Cannabis Corpse udostępnili nowy kawałek Left Hand Pass. Numer znajduje się na najnowszym wydawnictwie Left Hand Pass. Krążek ukaże się 8 września nakładem Season Of Mist. Na playliście możecie również posłuchać kompozycje In Dank Purity i Chronic Breed.

01. The 420th Crusade
02. In Dank Purity
03. Final Exhalation
04. Chronic Breed
05. In Battle There Is No Pot
06. Grass Obliteration
07. Left Hand Pass
08. Effigy of the Forgetful
09. Papyrus Containing the Spell to Protect Its Possessor Against Attacks From He Who Is In the Bong Water
10. The Fiends That Come To Steal the Weed of the Deceased

Latest posts by Ziemek (see all)

Tagi: , , , , , .