Curse Of Denial: premiera utworu z albumu The 13th Sign

Amerykańska kapela Curse Of Denial podzieliła się nowym utworem The Day That The Sun Failed To Rise. Kawałek pochodzi z nowego krążka The 13th Sign. Wydawnictwo zostanie wydane 3 lutego nakładem Redefining Darkness Records.

01. Ophiuchus the Winding Serpent (Intro)
02. Pawns in Chess
03. Malthusian Nightmare
04. Curse of Jezebel
05. Night Terrors
06. The Aphotic Zone
07. Haven for the Dispossessed
08. The Tower of Silence
09. The Day that the Sun Failed to Rise
10. Premonition
11. My Final Words to You (Outro)

Tagi: , , , , , .