Divine Element: stream albumu Thaurachs Of Borsu

Projekt Divine Element opublikował w całości do odsłuchu nowy album Thaurachs Of Borsu. Krążek zostanie wydany 19 maja via I, Voidhanger Records.

1. A Realignment with Destiny
2. Thaurachs of Borsu
3. Onto the Trail of Betrayal
4. Beyond This Sea
5. Interlude (The Point of No Return)
6. Call of the Blade
7. Traitor’s Last Stand
8. Augury for a Shapeless Future

Tagi: , , , , .