Epica: video do utworu Universal Love Squad

Zespół Epica udostępnił video do utworu Universal Love Squad. Numer pochodzi z albumu The Holographic Principle, który ukazał się nakładem wytwórni Nuclear Blast Records.

Wcześniej formacja opublikowała klipy do utworów Dancing In A Hurricane, Beyond The Matrix i Edge Of The Blade oraz lyric video do kompozycji Ascension – Dream State Armageddon.

01. Eidola
02. Edge Of The Blade
03. A Phantasmic Parade
04. Universal Death Squad
05. Divide And Conquer
06. Beyond The Matrix
07. Once Upon A Nightmare
08. The Cosmic Algorithm
09. Ascension – Dream State Armageddon
10. Dancing In A Hurricane
11. Tear Down Your Walls
12. The Holographic Principle – A Profound Understanding Of Reality
13. Beyond the Good, The Bad and the Ugly
14. Dancing in a Gypsy Camp
15. Immortal Melancholy (Acoustic Version)
16. The Funky Algorithm
17. Universal Love Squad

Źródło: Nuclear Blast Records

Tagi: , , , , , .