Feto In Fetus: streaming albumu From Blessing To Violence

Formacja Feto In Fetus umieściła w sieci streaming nowego albumu From Blessing To Violence. Wydawnictwo ukazało się pod skrzydłami wytwórni płytowej Selfmadegod Records.

Krążek From Blessing To Violence możecie posłuchać tutaj.

01. The Order To Destroy
02. Devour My Entrails
03. Wake Up And Die
04. Under The Sign Of The Debauchery
05. Vomiting The Purulent Acrimony
06. From Blessing To Violence
07. Buried Alive
08. Impact On Memory
09. Book Of Blood
10. Cursed
11. Evil Will Seek You Out
12. The Vanished Land
13. Martyr Annihilation
14. Say – Ten Victims
15. Bind, Torture And Kill
16. The Human Way Is Violence And Death
17. Hate With A Passion
18. Corpse Of The Beyond

Źródło: Selfmadegod Records

Tagi: , , , , .