Formicarius: stream albumu Black Mass Ritual

Formicarius opublikował w całości do odsłuchu nowy album Black Mass Ritual. Wydawnictwo ukazało się 21 lipca nakładem Schwarzdorn Production.

1. Lake of the Dead
2. Overlord
3. May the Rats Eat your Eyes
4. Under Darkness
5. Where the Gods Go to Die
6. Abhorrent Feast of Minds
7. A Requiem for the Bloodborn
8. Master of Past and Present

Tagi: , , , , .