Goatwhore: streaming płyty Vengeful Ascension

Grupa Goatwhore wypuściła w całości do odsłuchu nową płytę Vengeful Ascension. Krążek został wydany pod szyldem wytwórni Metal Blade Records.

01. Forsaken
02. Under the Flesh, Into the Soul
03. Vengeful Ascension
04. Chaos Arcane
05. Where the Sun Is Silent
06. Drowned in Grim Rebirth
07. Abandon Indoctrination
08. Mankind Will Have No Mercy
09. Decayed Omen Reborn
10. Those Who Denied God’s Will

Latest posts by Ziemek (see all)

Tagi: , , , , .