In The Name Of God: klip do utworu Terror Games

Thrash/Death metalowy zespół In The Name Of God wypuścił klip do utworu Terror Games. Numer znajduje się na albumie We Are The War.

1. It’s Time To Hunt
2. Revenge
3. Little Boy
4. Terror Games
5. We Are The War
6. Better Believe When Hell Comes To Us
7. Dark Days
8. House Of God

Tagi: , , , , .