Insulters: nowe utwory z płyty Metal Still Means Danger

Black/Thrash metalowa kapela Insulters opublikowała nowe utwory Bastard Soldiers oraz Metal Still Means Danger. Kompozycje pochodzą z nadchodzącego wydawnictwa Metal Still Means Danger. Wydawnictwo ukaże się 1 stycznia 2017 roku via Unholy Prophecies.

01. Age of Terror
02. Highway of the Dead
03. Icons and Symbols
04. Bang Your Fucking Skull
05. Forged in Hell’s Fire
06. Bastard Soldiers
07. Burn With the Witch
08. Here Falls the Hammer
09. Metal Still Means Danger


Latest posts by Ziemek (see all)

Tagi: , , , , , , .