Light The Torch: teledysk do utworu Die Alone

Formacja Light The Torch zaprezentowała teledysk do utworu Die Alone. Kompozycja pochodzi z nadchodzącego albumu Revival. Krążek zostanie wydany 30 marca pod skrzydłami wytwórni Nuclear Blast Records.

01. Die Alone
02. The God I Deserve
03. Calm Before the Storm
04. Raise the Dead
05. The Safety of Disbelief
06. Virus
07. The Great Divide
08. The Bitter End
09. Lost in the Fire
10. The Sound of Violence
11. Pull My Heart Out
12. Judas Convention

Latest posts by Ziemek (see all)

Tagi: , , , , , .