Napalm Death: streaming kompilacji Coded Smears And More Uncommon Slurs

Brytyjscy pionierzy grindcore’a, grupa Napalm Death opublikowała w całości do odsłuchu nową kompilację Coded Smears And More Uncommon Slurs. Wydawnictwo ukazało się 30 marca pod skrzydłami wytwórni płytowej Century Media Records.

Krążek Coded Smears And More Uncommon Slurs możecie posłuchać tutaj.

01. Standardization
02. Oh So Pseudo
03. It Failed to Explode
04. Losers
05. Call That an Option?
06. Caste as Waste
07. We Hunt in Packs
08. Oxygen of Duplicity
09. Paracide
10. Critical Gluttonous Mass
11. Aim Without an Aim
12. An Extract (Strip It Clean)
13. Phonetics for the Stupefied
14. Suppressed Hunger
15. To Go Off and Things
16. Clouds of Cancer / Victims of Ignorance
17. What Is Past Is Prologue
18. Like Piss to a Sting
19. Where the Barren Is Fertile
20. Crash the Pose
21. Earthwire
22. Will By Mouth
23. Everything in Mono
24. Omnipresent Knife in Your Back
25. Lifeline
26. Youth Offender
27. No Impediment To Triumph (Bhopal)
28. Legacy Was Yesterday
29. Outconditioned
30. Atheist Runt
31. Weltschmerz (Extended Apocalyptic Version)

Źródło: Century Media Records

Tagi: , , , , .