Nile: lyric video do utworu Long Shadows Of Dread

Zespół Nile udostępnił lyric video do utworu Long Shadows Of Dread. Kompozycja pochodzi z nadchodzacego albumu Vile Nilotic Rites. Krążek ukaże się pod skrzydłami wytwórni Nuclear Blast Records.

01. Long Shadows Of Dread
02. The Oxford Handbook Of Savage Genocidal Warfare
03. Vile Nilotic Rites
04. Seven Horns Of War
05. That Which Is Forbidden
06. Snake Pit Mating Frenzy
07. Revel In Their Suffering
08. Thus Sayeth The Parasites Of The Mind
09. Where Is The Wrathful Skies
10. The Imperishable Stars Are Sickened
11. We Are Cursed

Źródło: Nile, Nuclear Blast Records

Latest posts by Ziemek (see all)

Tagi: , , , , , .