Nowe video grupy Shadow Of Intent

Grupa Shadow Of Intent udostępniła nowe video do utworu The Horror Within. Numer pochodzi z najnowszego albumu Reclaimer, który zostanie wydany 28 kwietnia.

01. We Descend…
02. The Return
03. The Horror Within
04. The Catacombs (Ft. Jason Evans & Dickie Allen)
05. The Mad Tyrant’s Betrayal
06. The Gathering Of All (Ft. Aleksandr Shikolaio)
07. The Heretic Prevails
08. The Prophet’s Beckoning (Ft. Tom Barber)
09. The Forsaken Effigy
10. The Great Schism
11. The Mausoleum Of Liars
12. The Tartarus Impalement

Tagi: , , , , .