Nowe video grupy Story Of The Year

Grupa Story Of The Year udostępniła video do utworu Bang Bang. Numer pochodzi z albumu Wolves, który ukazał się 8 grudnia.

Krążek Wolves możecie posłuchać tutaj.

01. Wolves
02. How Can We Go On
03. Bang Bang
04. Youth
05. I Swear I’m Okay
06. Miracle
07. Can Anybody Hear Me
08. A Part Of Me
09. Give Up My Heart
10. The Eternal Battle For Mike Cronin’s Soul (To Be Alive Again)
11. My Home
12. Goodnight, My Love
13. Like Ghosts
14. Praying For Rain

Latest posts by Ziemek (see all)

Tagi: , , , , .