Nowy kawałek zespołu Magenta Harvest

Zespół Magenta Harvest podzielił się nowym kawałkiem An Abode Of Ashes. Numer pochodzi z najnowszego wydawnictwa …And Then Came The Dust. Płyta ukaże się 1 września nakładem Apostasy Records.

Wcześniej kapela udostępniła utwór The Murderous Breed.

1. Flock of Reckoning
2. The Murderous Breed
3. When Your World Turns to Glass
4. An Abode of Ashes
5. The Search for the Higher Water
6. Signs of Death
7. …and then Came the Dust
8. A Terminal Hymn to Cold
9. The Pane of Eden

Latest posts by Ziemek (see all)

Tagi: , , , , , .