Red Fang udostępnia nowy teledysk

Kapela Red Fang udostępniła nowy teledysk do kompozycji Cut It Short. Numer znajduje się na albumie Only Ghosts. Krążek ukazał się pod szyldem wytwórni Relapse Records.

01. Flies
02. Cut it Short
03. Flames
04. No Air
05. Shadows
06. Not for You
07. The Smell of the Sound
08. The Deep
09. I Am a Ghost
10. Living in Lye

Red Fang - Only Ghost

Latest posts by Ziemek (see all)

Tagi: , , , , , .