Steel Panther: streaming płyty Lower The Bar

Dzisiaj swoją premierę ma czwarty studyjny album zespołu Steel Panther zatytułowany Lower The Bar. Wydawnictwo ukazało się nakładem wytwórni Open E Records (w Polsce dzięki firmie Mystic Production). 

01. Goin’ in the Backdoor
02. Anything Goes
03. Poontang Boomerang
04. That’s When You Came In
05. Wrong Side of the Tracks (Out in Beverly Hills)
06. Now the Fun Starts
07. P***y Ain’t Free
08. Wasted Too Much Time
09. I Got What You Want
10. Walk of Shame
11. She’s Tight

Tagi: , , , , , .