Streaming nowej płyty formacji Usurpress

Formacja Usurpress umieściła w sieci streaming nowej płyty Interregnum. Album został wydany nakładem Agonia Records.

1. A Place In The Pantheon
2. Interregnum
3. In Books Without Pages
4. Late in the 11th Hour
5. Ships of Black Glass
6. The Iron Gates Will Melt
7. The Vagrant Harlot

Tagi: , , , , .