Streaming nowej płyty Rivers Of Nihil

Grupa Rivers Of Nihil udostępniła streaming najnowszej płyty Where Owls Know My Name. Wydawnictwo ukazało się pod skrzydłami wytwórni płytowej Metal Blade Records.

01. Cancer / Moonspeak
02. The Silent Life
03. A Home
04. Old Nothing
05. Subtle Change (Including the Forest of Transition and Dissatisfaction Dance)
06. Terrestria III: Wither
07. Hollow
08. Death Is Real
09. Where Owls Know My Name
10. Capricorn / Agoratopia

Źródło: Metal Blade Records

Tagi: , , , , .