Those Who Fear: nowy kawałek z albumu State Of Mind

Those Who Fear wypuścił do sieci nowy kawałek Lost. Kompozycja pochodzi z nowego albumu State Of Mind, kóty ukaże się 9 grudnia via Facedown Records.

Wcześniej zespół udostępnił utwory Driven oraz Ten Years.

01. State Of Mind
02. Driven (feat. Garrett Russell)
03. Better Off
04. Ten Years
05. U.S.F.
06. Death Of Free Thought
07. Lost
08. Heretic (feat. Tommy Green)
09. My Father’s Son
10. TWF Nation


This entry was posted in Newsy. Bookmark the permalink.