Type O Negative: reedycja albumu Bloody Kisses

Już 23 listopada dzięki Roadrunner Records oraz Run Out Groove ukaże się reedycja albumu Bloody Kisses zespołu Type O Negative. W tym roku płyta świętuje 25-lecie wydania. Reedycja krążka zostanie wydana w postaci płyt winylowych.


Side A

1. Machine Screw
2. Christian Woman
3. Black No. 1 (Little Miss Scare-All)

Side B

1. Fay Wray Come Out and Play
2. Kill All The White People
3. Summer Breeze
4. Set Me On Fire

Side C

1. Dark Side Of The Womb
2. We Hate Everyone
3. Bloody Kisses (A Death In The Family)

Side D

1. 3.O.I.F.
2. Too Late: Frozen
3. Blood & Fire
4. Can’t Lose You

Side E

1. Suspended In Dusk
2. Black Sabbath (From The Satanic Perspective)
3. Summer Breeze (Rick Rubin Mix)

Side F

1. Christian Woman (Edit)
2. Christian Woman (Butt-Kissing Sell-Out Version)
3. Black No. 1 (Edit)
4. Blood & Fire (Out Of The Ashes Mix)

Tagi: , , , , , , .